Christ Church Abingdon

Barn Renovation for Church and Community Use

The project involved the complete restoration an opening up of two adjacent derelict rubble stone wall barns with ancient timber framed roofs.  the smaller barn comprises of two mezzanine floors and is the home of a fully commercial community coffee shop.Barn renovation coffee shop Barn renovation Abingdon barn entrance2 Abingdon Barn entrance Barn renovation multi media open space

The larger barn has been restored as a complete open space providing flexibility with the provision of contemporary audio, visual and lighting systems.

In the words of Vicar Tim Davis “We want to invest in and support our community, that is why we are renovating an ancient space to create something new, to make a place of life and resource for the whole area.”

Posted in .